Mainimg

Uutiset

Etusivu Ajankohtaista » Uutiset

Food business summit esityksiä ja kuvia
19.06.
AB Challenge -kilpailun voittajaksi Juha Haapamäen Omenahaus
08.06.
JENNI KOSKI BLOGGAA: Ylpeys ja Ennakkoluulo
23.05.
VTT:n tutkimustiimin vierailu 24.5.2017
18.05.
Kuka söi kyljykset?
17.05.
VILLE MESKUS BLOGGAA: Hyvä ja halpa on mahdollista – datan käyttö helpottuu samalla kun sen merkitys kasvaa
16.05.
Fatman Oy lanseeraa uuden palvelun Food Business Summitissa
16.05.
IDA SALO BLOGGAA: I'M BLUE
03.05.
Juha Kurkela bloggaa: Asiakas on väärässä!
25.04.
AB Challenge -innovaatiokilpailu tuotti uusia avauksia ruoka-alalle
18.04.
Selvitys Maatalouskonevuokrauksen mahdollisuuksista EP:n alueella julkaistu
11.04.
JUSSI YLI-HUKKALA BLOGGAA: MIKSI OSTAISIN, KUN VOIN VUOKRATA?
24.02.
JENNI KOSKI BLOGGAA: Teknologiaa hyödyntävissä yrityksissämme on tulevaisuus!
15.02.
MARIA SUOMELA BLOGGAA: Luonnon vaikutuksien monta ulottuvuutta
27.01.
Food Business Summitin teemoina ruokakokemus, alustatalous, uudistuva ruokabusiness ja vienti
26.01.
Markkinaselvitys ruokajärjestelmän digitaalisten ratkaisujen ansaintalogiikoista julkistettu
12.12.
Agrobiotalouden uutiskirje 4/2016
24.11.
AAPO JUMPPANEN BLOGGAA: Yrittäminen ja ideakilpailut osana korkeakouluopintoja
18.11.
Sivuvirroista liiketoimintaa Etelä-Pohjanmaalle
11.11.
AB Challenge -kilpailu etsii uusia ideoita ruokajärjestelmien kehittämiseen Seinäjoella
10.11.
Digiruokakysely käynnissä nyt!
02.11.
Päivi Alaniska bloggaa: Kuka on agrobiotalouden Juhani Merimaa?
13.10.
Agrobiotalousuutiset 3/16
16.09.
Food business summitin tunnelmat videona
01.07.
Food business summit reippaasti kävijätavoitteeseensa
14.06.
Elisabet Kivimäki bloggaa: Maataloussektorin yhteistyö kiinnostaa Namibiassa
03.06.
FM Hanna-Leena Hietaranta-Luoma väittelee Seinäjoella
27.05.
Tytti Isokangas bloggaa: Kärsitkö tilapäisestä ideavajeesta – vaivaako keksimisen puutostila?
27.05.
Food business summit tarjoaa yrityksille verkostoja ja ideoita uuteen bisnekseen
25.05.
Maria Ahvenniemi bloggaa: Afrikan bisnesmahdollisuuksiin tartuttava NYT!
17.05.
Harri Juntunen: Tuottavuuden parannus tehdään datalla
01.05.
Anu Hopia bloggaa: Nautitaan kaikilla aisteilla
28.04.
Ari Sivula bloggaa: Joukkoistamalla lisäboostia agrobiotalouden tuote- ja palvelumyyntiin
19.04.
Kuluttajatrendien vaikutuksista barometri ruokajärjestelmien toimijoille
14.04.
Kyrö Distilleryllä yksinkertainen resepti yritysideaan
07.04.
Vesa Ilmarinen: Digitalisaatio - muotisana vai yksi aikamme suurin murros?
22.03.
Agrobiotalouden uutiset 2/2016
18.03.
Tervetuloa agrobiotalouden piilaaksoon!
24.02.
Bruce Oreck pääpuhujaksi Seinäjoen uuteen valtakunnalliseen ruoka-alan tapahtumaan
20.02.
Seinäjoelta kasvusopimushakemus agrobiotalouden teemalla
12.02.
Into Seinäjoki vauhdittamaan agroteknologiayritysten vientiä
12.02.

Tätä sivustoa ylläpitää Into Seinäjoki Oy. Sivusto esittelee eteläpohjalaista agrobiotalouden laajaa osaamista ja tarjontaa yrityksille.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito