Mainimg

Uutiset

Etusivu Ajankohtaista » Uutiset

Bruce Oreck pääpuhujaksi Seinäjoen uuteen valtakunnalliseen ruoka-alan tapahtumaan


20.02.

Seinäjoella järjestetään kesäkuussa (14.-15.6.) ensimmäistä kertaa valtakunnallinen suomalaisen ruuan tuottamisen, teknologioiden ja jalostamisen yritys- ja asiantuntijatapahtuma Food Business Summit. Pääpuhujaksi on kiinnitetty USA:n ex-suurlähettiläs Bruce Oreck

 

- Hienoa saada kansainvälistä bisnestä laajasti tunteva Oreck Seinäjoelle. Odotamme mielenkiinnolla, miten hän visioi ruokabisneksen roolia tulevaisuudessa, tapahtuman promoottori Sanna Kankaanpää Into Seinäjoesta toteaa.

 

Food Business Summit on Kankaanpään mukaan yrityksille, tutkijoille ja kehittäjille suunnattu bisnesorientoitunut ruokatuotannon, teollisuuden ja teknologioiden tapahtuma.

- Korostamme yritysten hyötyjä. Haluamme tarjota foorumin uusien ilmiöiden ja bisnesmahdollisuuksien esittelylle ja haistelulle.

 

Ensimmäisen vuoden otsikko koko tapahtumalle on “Asiakkaan maailma muuttuu – miten bisnes vastaa?”

- Lähestymme aihetta neljästä näkökulmasta: digitalisaation, ruokaturvallisuuden, nousevien megatrendien ja kansainvälisyyden.

 

Lisäksi tapahtumassa mm. esitellään Afrikan uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä kuullaan tulokset barometristä, jossa on selvitetty, millaisia ajatuksia yrityksillä on tulevaisuuden näkymistä ruokabisneksessä sekä kuinka oma liiketoiminta mukautuu haasteisiin.

 

Kävijätavoite ensimmäiselle vuodelle on 150-200. Jatkossa on tarkoitus laajentaa tapahtumaa viikon mittaiseksi ja tuoda mukaan asiantuntijatapahtuman rinnalle myös kuluttajia kiinnostavia teemoja.

 

Summitin järjestelyistä vastaa Into Seinäjoki Oy.

 

Lisätietoja: Sanna Kankaanpää, puh. 0400 743 422


Takaisin uutisiin

Tätä sivustoa ylläpitää Into Seinäjoki Oy. Sivusto esittelee eteläpohjalaista agrobiotalouden laajaa osaamista ja tarjontaa yrityksille.

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito